Aanmelden

U wilt uw zoon of dochter aanmelden voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle aanmeldingen goed te laten verlopen, volgen wij de onderstaande aanmeldprocedure.

Stap 1: afspraak maken
U neemt contact op met onze directeur. Samen maakt u een afspraak voor een gesprek en een rondleiding op onze school. U ziet dan de school in bedrijf, hoe de groepen werken. Op die manier krijgt u een algemene indruk van de school. Daarnaast heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele specifieke zaken over uw zoon of dochter met ons te bespreken.

Stap 2: aanmelden
Na aanleiding van de rondleiding heeft u besloten om uw zoon of dochter aan te melden voor onze school. Graag weten wij ruim van tevoren of u interesse heeft in onze school, wilt u daarom het aanmeldingsformulier minimaal 4 maanden voordat uw zoon of dochter 4 jaar wordt inleveren. Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingeleverd ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Stap 3: wennen
Een paar maanden voordat uw zoon of dochter 4 jaar wordt nemen wij telefonisch contact met u op om 2 wenochtenden af te spreken. Deze wenochtenden zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw zoon of dochter alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.

Stap 4: intakegesprek
Een paar maanden voordat uw zoon of dochter 4 jaar wordt, maken wij graag met u een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden met de leerkracht van uw zoon of dochter. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de ontwikkeling van uw zoon of dochter en kunnen wij u vertellen hoe het op school gaat.

Stap 5: eerste schooldag
Uw zoon of dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

Heeft u vragen over de aanmelding of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.